Invitatietoernooi (IT)

Op donderdag 13 juni 2019 gaat het gezelligste toernooi van het seizoen van start. 

Het is de bedoeling dat een TVR-lid iemand uitnodigt (die geen lid is van TVR en VAN HETZELFDE GESLACHT) en hiermee een team vormt tijdens het invitatietoernooi. Dit jaar wordt er gespeeld in 'dames dubbels' en 'heren dubbels'.

Hierbij heeft de organisatie het nadrukkelijke verzoek om bij het inschrijven als koppel een maximaal verschil van 2 rankings aan te houden. Dit houdt in dat een speler met b.v. ranking 8 alleen mag spelen met een partner met ranking 6, 7, 8 of 9.

Inschrijving is inmiddels gesloten...

- Het toernooi duurt tot en met zondag 23 juni 2019.

Achter de schermen zal hard gewerkt worden door koks, de Exploitatiecommissie en de toernooi- en wedstrijdleiding om het evenement tot een groot succes te maken.Dit toernooi is in de eerste plaats bedoeld als een gezelligheidstoernooi waarbij het sportieve element natuurlijk niet mag ontbreken.

Ook is dit toernooi bedoeld voor het aantrekken van nieuwe leden!

Dagelijks worden heerlijke maaltijden geserveerd en ook muzikaal vermaak ontbreekt niet. Gedurende deze week is er geregeld live muziek. Ook de buitenbar is tijdens het toernooi geopend.

Wedstrijdschema's

De indeling van de poules hangt tijdens het toernooi in het clubhuis.

Klik hier voor uitslagen, indelingen en planning.

Afwijkend wedstrijdsysteem

Gezien de opzet en de nadruk op het gezelligheidsgebeuren gelden voor dit toernooi wat afwijkende regels ten opzichte van traditionele tennistoernooien. Bekijk de spelregels.

Indeling en planning

Bij de planning van de wedstrijden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de door iedere deelnemer opgegeven sterkte en verhinderingen. Dit laatste kan soms betekenen dat je wordt gevraagd om op één dag twee keer te spelen, waarvoor wij je begrip vragen. In principe wordt op doordeweekse dagen gespeeld vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur en in het eerste weekeinde vanaf 10.00 uur tot 23.00 uur. Afhankelijk van het weer en de verhinderingen kan hiervan worden afgeweken.

Verhinderingen

Per team zijn maximaal 3 verhinderingen toegestaan gedurende het hele toernooi. Dit zijn de verhinderingen voor jou en jouw partner samen! Voor het finaleweekend worden geen verhinderingen geaccepteerd. Een verhindering staat gelijk aan een gehele doordeweekse avond OF een dagdeel van het eerste weekend (een dagdeel staat gelijk aan het tijdschema op het inschrijfformulier). Een gehele dag verhindering in het eerste weekend zijn dus TWEE verhinderingen! In geval van overmacht bel je met de wedstrijdleiding van TVR.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon en dient te worden voldaan (pinnen aan de bar) aan de wedstrijdleiding voorafgaand aan de eerste wedstrijd.