Beste tennisvrienden,

Gelukkig kunnen we dit jaar weer een zeer oude traditie hervatten, namelijk: de teamwedstrijden.
Deze onderlinge competitie (waarbij plezier voorop staat) zal in de zomervakantie op zondagen worden gespeeld. Evenals voorgaande jaren kunnen leden (zowel dames als heren) van alle niveaus aan de wedstrijden deelnemen, ongeacht het aantal verhinderingen dat men heeft. Er zal gespeeld worden van 12:00 tot 18:00 uur (2 blokken van 3 uur), de wedstrijden gaan op tijd met een duur van 45 minuten per wedstrijd.
Vanaf heden kan iedereen zich via mailadres technischecommissieTVR@gmail.com inschrijven. Hierbij ook graag de verhinderingen vermelden. Uiterste inschrijfdatum is 20 juli 2021.

Deze wedstrijden kunnen echter geen doorgang vinden zonder teamcaptains.
De taken van de captains zijn het samenstellen van een team uit de inschrijving, het wekelijks maken van de opstelling van het team en verder zorg dragen dat de uitslagen van de wedstrijden aan de TC worden doorgegeven. Als een captain een weekend verhinderd is zorgt hij/zij zelf voor een vervanger.
Daarom de oproep om je via mailadres technischecommissieTVR@gmail.com als captain voor deze zomercompetitie op te geven.

De speeldata voor de teamwedstrijden 2021 zijn:
1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus.

 

Met sportieve groet,

De Technische Commissie