Rackettrekken woensdagavond nieuwe tijden per 1 augustus

Op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur is er nog steeds rackettrekken. Dit is zo succesvol dat Sobri heeft gevraagd om met ons samen te spelen. Dat heeft als voordeel dat we meer gevarieerde tegenstanders hebben. Om dit voor beide partijen aantrekkelijk te houden gaat de speeltijd veranderen naar 2 x 45 minuten en 1 x 30 minuten. Je kunt aansluiten zonder aan te melden. De starttijden zijn 19.00u, 19.45u en 20.30u. De laatste wedstrijd duurt een half uur tenzij de baan daarna vrij is. Kom op tijd zodat de rackets op tijd kunnen worden getrokken. De spelleiding houdt in de gaten dat de spelers zo eerlijk mogelijk een aantal keer kan spelen. 

 

Klankbordgroep

De klankbordgroep is geïnstalleerd omdat het belangrijk is dat wij van zoveel mogelijk leden weten hoe zij zich een toekomst van TVR voorstellen. Er is voor vijf jaar een contract afgesloten met Vreugd & Rust omdat wij de Spoorlaan moesten verlaten. Wij weten allemaal dat dit contract duurder is dan de kosten die wij hadden op de Spoorlaan. Dat is de reden waarom de contributie navenant omhoog moet gaan. Aan het einde van dit contract is er wederom een keuzemoment voor de vereniging. Gaan we door met een nieuw contract of niet? Die keuze wordt uiteindelijk gemaakt door alle leden via de algemene leden vergadering. 

 

Wij willen iedereen de gelegenheid geven om zich een gedegen mening te vormen. Daarom is het de taak van de klankbordgroep om te helpen bij de informatievoorziening en peiling onder de leden. De groep bestaat uit: Karin Hoogenes, Sonja van Teijlingen, Jurrian Venema, Patrick van Beusekom, Erik Frank en Hans Hoogenes. Zij hebben een eerste bijeenkomst gehad waarin zij uitgebreid zijn geïnformeerd over de contractsituatie en hun opdracht. Iedereen die vragen heeft kan deze uiteraard aan hen of aan het bestuur stellen. Maak gebruik van deze mogelijkheden want jouw mening telt.