Rackettrekken woensdagavond nieuwe tijden per 1 augustus

Op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur is er nog steeds rackettrekken. Dit is zo succesvol dat Sobri heeft gevraagd om met ons samen te spelen. Dat heeft als voordeel dat we meer gevarieerde tegenstanders hebben. Om dit voor beide partijen aantrekkelijk te houden gaat de speeltijd veranderen naar 2 x 45 minuten en 1 x 30 minuten. Je kunt aansluiten zonder aan te melden. De starttijden zijn 19.00u, 19.45u en 20.30u. De laatste wedstrijd duurt een half uur tenzij de baan daarna vrij is. Kom op tijd zodat de rackets op tijd kunnen worden getrokken. De spelleiding houdt in de gaten dat de spelers zo eerlijk mogelijk een aantal keer kan spelen. 

 

Klankbordgroep

De klankbordgroep is geïnstalleerd omdat het belangrijk is dat wij van zoveel mogelijk leden weten hoe zij zich een toekomst van TVR voorstellen. Er is voor vijf jaar een contract afgesloten met Vreugd & Rust omdat wij de Spoorlaan moesten verlaten. Wij weten allemaal dat dit contract duurder is dan de kosten die wij hadden op de Spoorlaan. Dat is de reden waarom de contributie navenant omhoog moet gaan. Aan het einde van dit contract is er wederom een keuzemoment voor de vereniging. Gaan we door met een nieuw contract of niet? Die keuze wordt uiteindelijk gemaakt door alle leden via de algemene leden vergadering. 

 

Wij willen iedereen de gelegenheid geven om zich een gedegen mening te vormen. Daarom is het de taak van de klankbordgroep om te helpen bij de informatievoorziening en peiling onder de leden. De groep bestaat uit: Karin Hoogenes, Sonja van Teijlingen, Jurrian Venema, Patrick van Beusekom, Erik Frank en Hans Hoogenes. Zij hebben een eerste bijeenkomst gehad waarin zij uitgebreid zijn geïnformeerd over de contractsituatie en hun opdracht. Iedereen die vragen heeft kan deze uiteraard aan hen of aan het bestuur stellen. Maak gebruik van deze mogelijkheden want jouw mening telt.

Clubdubbel 2021

De club dubbel was het eerste echte TVR toernooi dat weer gespeeld kon worden na lange tijd van aanpassingen in het spel. Het was ouderwets gezellig en zoals gewoonlijk kwamen er veel kijkers op alle dagen, zelfs de regenachtige dagen werden druk bezocht door enthousiast publiek. Er waren verrassende duo’s en traditioneel getrouw ook duo’s waarvan het niveauverschil tussen beide groot was. Maar dat is TVR...het gaat niet om het winnen, het gaat erom dat je een leuke en verrassende pot kan spelen!

 

 

Corona update 

Maatregelen vanaf 26 juni

Het terras kan worden gebruikt zolang iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar plaats neemt. 

 Club dubbel 2020 eerste geslaagde toernooi op Vreugd en Rust

Het eerste echte TVR toernooi op het nieuwe park, het eerste toernooi na Corona, de populaire club dubbel was een mooie aftrap.

Met 64 aanmeldingen waren wij weer verheugd dit leuke toernooi te organiseren. Na een regenachtig eerste weekend klaarde het op en konden we vol van start. Meteen aan het begin van de week al leuke wedstrijden in de eerste rondes. Vanaf woensdag was duidelijk hoe de winnaar en verliezers rondes eruit zagen.

Met het oplopende mooie weer werden ook de wedstrijden steeds spannender. Ook op het terras en aan de zijkant van de banen was het gezellig en werd er vol van de tennis en onze gezellige club genoten.

In het finale weekend hebben we voor de dames dubbel kunnen genieten van de nummers 1 en de nummers 2 tegen elkaar uit de poules.

Voor de nummers 3 en 4 werd gespeeld tussen Yvonne - Joan en Brigitte - Desiree. Na een spannende wedstrijd trokken Brigitte en Desiree de wedstrijd naar zich toe.

De gemengd dubbel verliezers finale werd gespeeld door Hans en Ellen tegen Arthur en Marlies. De stand doet geen eer aan de leuke wedstrijd die we hebben mogen aanschouwen en Hans en Ellen mogen zichzelf de kampioen losers noemen!

De herendubbel verliezers finale werd gespeeld tussen Bert - Hans en Gerard  Patrick. Na een leuke en sportieve wedstrijd hebben de ervaren Bert en Hans gewonnen en verdiende hun beste verliezers biertje op het terras.

Madelon en Liesbeth mogen zich clubkampioen Dames dubbel 2020 noemen nadat ze de finale gewonnen hebben van Els en Sonja.

Het kopstuk van de gemengd dubbel ging dit jaar tussen Marian - Berend en Madelon - Ray. Het publiek genoot van deze wedstrijd met prachtige rallys en Madelon en Raymond hebben na geweldig spel de finale gewonnen.

Na een al zinderende halve finale aan het einde van de ochtend begon in de volle zon als laatste de top partij in de Heren dubbel finale tussen Berend - Erik en Geoffrey - Eric. Wat een geweldige pot tennis mocht het inmiddels volle park aanschouwen. Waar normaal bij de 3e set een super tie-break gespeeld wordt hebben wij bij deze wedstrijd de heren zelf laten kiezen. Tot genot van velen trakteerden zij het publiek op een volledige 3e set en na een geweldig spannende wedstrijd mogen Erik en Berend zich Club Kampioen 2020 noemen.

Wij kijken terug op een geweldige week met mooi tennis en een heerlijke sfeer.

We willen iedereen bedanken voor dit mooie toernooi en hopen dat we volgend jaar weer zo'n leuke club dubbel met veel inschrijvingen mogen organiseren.

Sportieve groet van de TC.