PINK RIBBONTOERNOOI GROOT SUCCES

Zondag 21 juli 2019 tennisten 32 deelnemers in de brandende zon de euro’s bij elkaar voor PINK RIBBON. De wedstrijdleider Gerard Pellikaan had, samen met Rick van der Knaap, een strak tennisschema opgesteld.

Naast het spelen van de tenniswedstrijden trokken de tennissers en supporters (90 totaal) hun beurs om deel te kunnen nemen aan allerlei creatieve activiteiten op ons TVR complex, onder de enthousiaste leiding van Yvonne Mulder en Inge de Jong.

De taartwedstrijd leverde heerlijke baksels op, die die gejureerd werden door Anita van der
Roest en Alex Jonkman alias Jannie en Robert.
Getest op smaak (combinatie), textuur, creativiteit, en uitstraling. De leden Lennie Schwirtz, Linda Besseling, Yvonne Mulder, en donateurs Gonnie van der Plas en Aad v.d. Loos hadden hun uiterste best gedaan en maakte het de jury moeilijk.

Uiteindelijke winnaar werd de frisse aardbeien/mascarpone taart van Lennie, Linda werd de goede tweede met haar hazelnoot crème taart.
De taartpunten gingen gretig van de hand, zeker door de professionele verkooptechnieken
van Els en Bob Roozenburg. En zo belandden vele barbonnen in de verzamel box van Pink Ribbon op de bar.

Ondertussen hadden de barmensen het razend druk om iedereen te voorzien van heerlijke
drankjes. Gelukkig kon er gerekend worden op vele, ook nog ter plekke inspringende, vrijwillige helpende handen, zodat niemand onnodig lang op zijn drankje hoefde te wachten.

Aad v.d. Loos trad de hele dag op als Broodje Du Chef met o.a. zeer smakelijke broodjes zalm en voor de zoetekauw draaide Monique Hoogenhuizen suikerspinnen.

De inzittenden in de oldtimer met chauffeur Rob van Eijkeren genoten van de perfecte vering van deze Citroen DS Pallas uit 1973 en de verhalen van Rob tijdens de ritjes.

Wie wilde lachen kon zichzelf met anderen fotograferen in de foto box. Met grappige
hoedjes, petjes, zonnebril of andere attributen werden er drie vrolijke foto’s per fotostrip
gemaakt die een mooie herinnering vormde aan de dag.

Getalenteerde leden zorgden voor een zeer afwisselende muzikale omlijsting. Hans de Kater bracht als eerste zijn zangkunsten te gehore; gevolgd door Ruud van Ettinger, die ook zijn muziekinstallatie belangeloos beschikbaar stelde en als knoppenman fungeerde. Linda Swärtz liet het publiek genieten van Streisand tot discotoppers en verleidde Wouter Robinson om met haar het duet: “you don’t bring me flowers” te zingen. Menigeen kreeg
een brok in de keel toen ze het nummer “The Way We Were” zong ter nagedachtenis aan Anke die twee jaar geleden overleed.
Ook het gitaar duo Jon Nool en Hans Sureveen gaf acte de préséance met hun zang en gitaarspel, geïnspireerd door de popmuziek uit de jaren ’70 en ’80.
Voor de finale afsluiting betrad een jong talent, Suzanne Keizer, het muziekpodium en liet de toehoorders kennis maken met inspirerende hedendaagse popmuziek.

Onder het toeziend oog en de bel van wedstrijdleider Gerard Pellikaan werd ook het wedstrijdrooster op tijd afgewerkt. Er werd dus ook nog getennist!!

Tussen al dit muzikale “geweld” werden er verschillende loterijronden gespeeld en een heuse veiling gehouden onder de bezielende leiding van Wouter Robinson en zijn aimabele assistente Yvonne Mulder. Donaties, beschikbaar gesteld door leden voor deze veiling:
• Diner bon van Hudson bar & kitchen (Alex Jonkman)
• Pedicurebehandelingen (Salon Pia en Jolanda Taal)
• Pensioenadvies (Lennie Schwirtz)
• Sport Kwartaalabonnement van Active Health Centre (Wim Zoutendijk)
• sportabonnement en kleding bon (Els Roozenburg)
• Weekend Winterberg (Bob Roozenburg)
• Schilderijen (Rob Zoet/Monique Hoogenhuizen en Anneke Overvoorde)

Anneke Overvoorde bedankte, namens het bestuur, de initiatiefnemers Yvonne Mulder en Inge de Jong voor hun tomeloze inzet. “Niet alleen op deze stralende dag, maar vanaf begin 2019 zijn zij aan de slag gegaan met:
- Ideeën bedenken
- Vrijwilligers gericht vragen
- En leden verleiden hun kunsten te tonen, zangers, oldtimer, taartenbakkers
middels persoonlijke benadering.

Dat creëert draagvlak binnen TVR voor dit fantastische geslaagde toernooi. In oktober 2018 besloot het bestuur met hen om deze pilot te starten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Chapeau voor de initiatiefnemers en de coördinatoren. En dank voor ieders inzet vandaag”.

Ruim 70 deelnemers, supporters sloten de succesvolle dag af met een Indisch buffet, gecoördineerd door Marjan Koeman en Jet Frank.
Suikerspinnen vonden als toetje gretig aftrek en deden opnieuw een duit in het zakje van Pink Ribbon.

Opbrengst 1017 euro, welke bedrag door TVR met 1000 euro werd verhoogd!

Waar een kleine club GROOT(S) in kan zijn!!!!
nieuwsbrief_2018_3
PDF – 1.1 MB 273 downloads

nieuwsbrief_2018_2
PDF – 742.6 KB 209 downloads

Privacy en TVR

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Ook TVR wil u graag meenemen in wat dat voor u en de vereniging inhoudt.

Volg deze link om op de pagina ´Privacy´ te komen en lees de TVR Privacyverklaring.


Nieuw Bestuur per 9 februari 2018

Op vrijdag 9 februari 2018 is tijdens de Algemene Leden Vergadering het nieuwe Bestuur aangetreden.

Zie meer info op de pagina Bestuur...

 

 

Met applaus van de aanwezigen is Hans Hoogenes tijdens de ALV benoemd tot 'Erelid´ van TVR.

 

Na 17 jaar actief te zijn geweest in het Bestuur van de Vereniging als voorzitter neemt René Prijkel deze taak over.