Maatregelen tot en met 25 januari

Wat betekent het voor u?

 

Sluiting

Het park sluit om 22.00 uur.

Tennisspel

Dubbelspel is weer toegestaan. Toernooien met de eigen clubleden zijn ook toegestaan maar zonder publiek.

Tennisles

Er zijn geen beperkingen meer voor de lessen.

Horeca

De horeca is nog gesloten. Wellicht dat er soms drankjes to-go kunnen worden gehaald. Er mogen geen meegebrachte consumpties op het terras worden genuttigd. 

 

Lustrum feest 

Helaas is het door de maatregelen niet mogelijk om ons lustrum feest door te laten gaan. We gaan op zaterdag 2 april 2022 alsnog ons lustrum vieren als de maatregelen dat toelaten.

 

Klankbordgroep

De klankbordgroep is geïnstalleerd omdat het belangrijk is dat wij van zoveel mogelijk leden weten hoe zij zich een toekomst van TVR voorstellen. Er is voor vijf jaar een contract afgesloten met Vreugd & Rust omdat wij de Spoorlaan moesten verlaten. Wij weten allemaal dat dit contract duurder is dan de kosten die wij hadden op de Spoorlaan. Dat is de reden waarom de contributie navenant omhoog moet gaan. Aan het einde van dit contract is er wederom een keuzemoment voor de vereniging. Gaan we door met een nieuw contract of niet? Die keuze wordt uiteindelijk gemaakt door alle leden via de algemene leden vergadering. 

 

Wij willen iedereen de gelegenheid geven om zich een gedegen mening te vormen. Daarom is het de taak van de klankbordgroep om te helpen bij de informatievoorziening en peiling onder de leden.