Corona update 

Maatregelen vanaf 28 april

  • Terrasmogelijkheden zijn er nog niet omdat de horeca is gelegen aan een sportaccommodatie en daar zijn nog beperkingen van toepassing. 

 

Onderstaande maatregelen zijn nog steeds van kracht:

  • Publiek is niet toegestaan. Samenkomsten op het terras is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • Beperk het toiletgebruik 
  • Er is "koffie en borrel to go" verkrijgbaar


Club dubbel eerste geslaagde toernooi op Vreugd en Rust

Het eerste echte TVR toernooi op het nieuwe park, het eerste toernooi na Corona, de populaire club dubbel was een mooie aftrap.

Met 64 aanmeldingen waren wij weer verheugd dit leuke toernooi te organiseren. Na een regenachtig eerste weekend klaarde het op en konden we vol van start. Meteen aan het begin van de week al leuke wedstrijden in de eerste rondes. Vanaf woensdag was duidelijk hoe de winnaar en verliezers rondes eruit zagen.

Met het oplopende mooie weer werden ook de wedstrijden steeds spannender. Ook op het terras en aan de zijkant van de banen was het gezellig en werd er vol van de tennis en onze gezellige club genoten.

In het finale weekend hebben we voor de dames dubbel kunnen genieten van de nummers 1 en de nummers 2 tegen elkaar uit de poules.

Voor de nummers 3 en 4 werd gespeeld tussen Yvonne - Joan en Brigitte - Desiree. Na een spannende wedstrijd trokken Brigitte en Desiree de wedstrijd naar zich toe.

De gemengd dubbel verliezers finale werd gespeeld door Hans en Ellen tegen Arthur en Marlies. De stand doet geen eer aan de leuke wedstrijd die we hebben mogen aanschouwen en Hans en Ellen mogen zichzelf de kampioen losers noemen!

De herendubbel verliezers finale werd gespeeld tussen Bert - Hans en Gerard  Patrick. Na een leuke en sportieve wedstrijd hebben de ervaren Bert en Hans gewonnen en verdiende hun beste verliezers biertje op het terras.

Madelon en Liesbeth mogen zich clubkampioen Dames dubbel 2020 noemen nadat ze de finale gewonnen hebben van Els en Sonja.

Het kopstuk van de gemengd dubbel ging dit jaar tussen Marian - Berend en Madelon - Ray. Het publiek genoot van deze wedstrijd met prachtige rallys en Madelon en Raymond hebben na geweldig spel de finale gewonnen.

Na een al zinderende halve finale aan het einde van de ochtend begon in de volle zon als laatste de top partij in de Heren dubbel finale tussen Berend - Erik en Geoffrey - Eric. Wat een geweldige pot tennis mocht het inmiddels volle park aanschouwen. Waar normaal bij de 3e set een super tie-break gespeeld wordt hebben wij bij deze wedstrijd de heren zelf laten kiezen. Tot genot van velen trakteerden zij het publiek op een volledige 3e set en na een geweldig spannende wedstrijd mogen Erik en Berend zich Club Kampioen 2020 noemen.

Wij kijken terug op een geweldige week met mooi tennis en een heerlijke sfeer.

We willen iedereen bedanken voor dit mooie toernooi en hopen dat we volgend jaar weer zo'n leuke club dubbel met veel inschrijvingen mogen organiseren.

Sportieve groet van de TC.