Kom tennissen bij de leukste club van de omgeving: TVR aan de Spoorlaan 5E in Den Haag.

TVR is nog een echte vereniging met zo'n 150 leden. TVR heeft een idyllisch park met twee banen en een gezellig clubhuis. We spelen met ballen van de club.

De contributie is laag en we hebben kleine prijzen voor consumpties, omdat we veel in eigen beheer doen. Dat betekent wel dat de leden zo nu en dan de handen uit de mouwen moeten steken. Bijvoorbeeld door het doen van een baandienst

TVR heeft een aantal commissies die zorgen voor het reilen en zeilen van de vereniging. Zo heeft TVR een:

Bestuur

Secretariaat

Technische commissie

Exploïtatiecommissie en een

Redactiecommissie

Wat deze commissies voor u doen leest u op de commissiepagina’s. 

Het is goed geregeld bij TVR!

 

Tennissen doen we het hele jaar door: vrij tennissen, clubkampioenschappen, een supergezellig invitatietoernooi, competitie(s) en incidentele toernooien. Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor training. Er zijn leuke clubjes die bijvoorbeeld via de Whatsapp-groepen met elkaar afspreken op de baan.

Voor de kleintjes is er zelfs een speeltuin en trampoline.

Naast tennissen zijn er ook de nodige sociale activiteiten zoals poker- en klaverjasavonden in de winter, puzzeltochten e.d.

Ook gaat vrijwel elk jaar een groep TVR-leden samen op wintersport.

 

TVR is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden

Ben je geïnteresseerd? Klik hier om te kijken hoe je informatie kunt inwinnen en/of een lidmaatschap kun aangaan. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het inschrijfformulier (klik hier). Wij bieden nieuwe leden gratis praktijklessen aan, gegeven door ervaren leden van de club.             

 

Dus kom gauw een keer bij ons kijken.

 


De vereniging draagt de naam Tennis Vereniging Residentie sinds 5 augustus 2014 en is opgericht op 29-11-1970, als voortzetting van Tennisvereniging van Heijst (T.V.H.) opgericht op 7-5-1956 en Tennisvereniging AVIO-DIEPEN opgericht op 1-1-1968.

De vereniging volgt statuten en reglementen.