UPDATE WOENSDAG 6 NOVEMBER 

Door de geringe belangstelling van leden en de tijdsperiode steeds kleiner begint te worden, word op Woensdag 6 November de inventarislijst open gesteld voor externe partijen die kunnen gaan bieden.

De huidige biedingen die al staan door de leden, hebben voorrang. De deadline voor de veiling is in principe 30 November. 

 

De inventarislijst is te vinden op de website van TVR. Reacties naar he emailadres van Gerard v.d. Vooren: gvdv@ziggo.nl


Beste leden en vrienden van TVR,

Wij gaan de inventaris van ons park op een zo eerlijk mogelijke manier veilen. In het document onderaan deze pagina vindt u een overzicht.  Het zou zo maar kunnen dat er dingen zijn die wij zijn vergeten dus laat dat even weten aub...

 

Hoe gaan wij het doen?

Iedereen mag op elk artikel één bod doen; dus niet tegen elkaar gaan opbieden, het hoogste bod mag hem hebben.

Er staan wat dingen/goederen op die echt een minimumprijs hebben. Zo wordt voorkomen dat deze echt voor een te laag bedrag weg gaan. (Maar zelfs dan zijn de prijzen nog laag in vergelijking met b.v Marktplaats.nl)

Het ophalen van de verkochte spullen vindt waarschijnlijk de eerste of tweede week van December plaats. Belangrijk om te vermelden: het demonteren van goederen moet u zelf doen!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij Gerard vd Vooren. (via de mail op gvdv@ziggo.nl )

 

PS: Gekochte bonkaarten kunnen achteraf niet worden verzilverd!


Inventarislijst TVR
Excel – 11,6 KB 704 downloads