Op zondag 29 november 2020 is het precies 50 jaar geleden dat TVR (dat toen stond voor Tennisvereniging Rijswijk) werd opgericht.

 

In 1970 zijn op het park, aan de Jan Thijssenweg 12, al drie tennisbanen en een clubhuis aanwezig. Er worden bestuursleden benoemd, commissies opgericht, en al snel toernooien georganiseerd, (thema)feesten gevierd, competities gespeeld, trainingen gegeven en natuurlijk ook veel aan de bar gezeten en gedronken. Er wordt betaald met de bekende bonkaarten.

 

Er willen zóveel mensen lid worden, dat er een ballotagecommissie nodig is, die moet uitvinden of de potentiële nieuwe leden wel goed in het profiel van de club passen. Want er wordt veel zelf gedaan, zoals de bar- en onderhoudsdiensten, en daarvoor zijn helpende handjes onmisbaar.

 

In de loop van deze 50 jaar zijn er heel veel vrijwilligers geweest binnen TVR en zijn er ongelooflijk veel leuke dingen georganiseerd, van fondueavonden tot autorally’s, van jeugdweekenden tot playbackshows, van kaartavondjes tot wintersport.

 

Graag hadden we daar dit jaar uitgebreid bij stilgestaan. Maar een feestje laten we ons zeker niet ontnemen. Dus, met een vaccin in het vizier, hopen wij in 2022 uitgebreid stil te staan bij deze halve eeuw TVR.

 

Jullie gaan van ons horen!

De Activiteitencommissie